El petit racó arriba al seu fi

Publicat a:

Aquest curs ha estat intens, ja que he estat embarassada i vaig tenir a la Nora el 2 de Gener, després de la meva baixa, vaig continuar amb el projecte fins al juliol i vaig decidir posar fi al Petit racó, per motius personals i també per la necessitat de descans com a mare.
Han estat uns anys meravellosos, en els que he pogut conviure amb famílies excepcionals, he après molt dels infants, de les relacions entre ells i he gaudit molt al seu costat. Per mi ha estat molt enriquidor poder estar amb infants de diverses edats i veure com s’ajuden els uns als altres, com són capaços d’entendre quan un necessita més que un altre en les diferents situacions.
Gràcies a tots els que heu fet possible aquests anys de la meva vida, infants, mares i pares.

Respon